top of page

Sophie Thijs, zorgzame thuisverpleging en wondverzorging

Maak kennis met Sophie Thijs, uw thuisverpleegkundige van Thuisverpleging Zuid-Oost-Vlaanderen in de regio’s Zottegem. Als referentieverpleegkundige in de wondzorg (gespecialiseerd in dialysepatiënten), referentieverpleegkundige palliatief en pediatrisch verpleegkundige kan zij u omringen met de beste medische zorgen aan huis en gespecialiseerd advies verlenen.

Wonden thuis verzorgen

Langdurige wonden door diabetes of vaatziekten, doorligwonden, operatiewonden, brandwonden of andere probleemwonden kunnen veel pijn, jeuk, infecties of ongemakken veroorzaken. Een uiterst zorgvuldige wondverzorging is cruciaal. En toch is het niet altijd nodig of haalbaar u te verplaatsen naar een ziekenhuis. Dankzij Sophie Thijs hoeft u de ziekenhuissfeer niet nodeloos op te snuiven, maar krijgt u dagelijks de nodige wondverzorging in een huiselijke en comfortabele sfeer, bij u thuis.

In overleg met uw huisarts verzorgt Sophie Thijs uw wonden verantwoord en professioneel, samen met advies in verzorging, voeding en hygiëne. Deze wondzorgverpleegkundige volgt regelmatig bijscholing om volledig bij te blijven en u de beste verzorging aan te kunnen bieden op maat van uw behoeften.

Thuisverpleging op maat

Sophie Thijs is thuis in wondzorg én thuiszorg. Inspuitingen, toilet, sondages en stomazorg, aangepaste zorgen na een ziekenhuisopname of bij een chronische ziekte, deze thuisverpleegkundige biedt dagelijkse verpleging aan huis.

Contacteer Sophie Thijs voor wondverzorging en thuisverpleging

Bent u op zoek naar een betrouwbare thuisverpleegkundige in groot Zottegem? Sophie Thijs van Thuisverpleging Zuid-Oost-Vlaanderen is de geknipte thuisverpleegster in uw regio.

Aarzel niet contact te nemen voor meer informatie.

bottom of page